Om Oss

Familjeföretag med rötter i Tjeckien

Tjeckien

Din Ansiktsmask är ett familjeföretag med rötter i Tjeckien. Våra masker tillverkade i egen fabrik i Tjeckien och blev snabbt en av landets populäraste under deras lockdown. Vi har nyligen sett ett ökat intresse av masker även i Sverige i samband med internationella rekommendation och att exempelvis flygbolag ställer krav. Vi vill därför erbjuda en bekväm och högkvalitativ produkt här hemma. Kundnöjdhet är våran högsta prioritet så har ni några som helst funderingar så är det bara att kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er så snabbt vi kan.

Fokus på Bekvämlighet och Kvalitet

För oss är komfort är av högsta prioritet då ansiktsmasken ska kunna användas ofta och under längre perioder utan att vara ett störande moment. Är masken inte bekväm blir det lätt att man justerar den med fingrarna vilket kan leda till smitta. Är masken svår att andas i blir det varmt/fuktigt och obekvämt. Maskerna ska kunna återanvändas under lång tid utan att tappa i kvalitet och funktionalitet.

Läs mer om våra masker och filter nedan.

Masker

Design

DinAnsiktsmask erbjuder ett stort utbud av enfärgade och printade motiv på våra masker. Vi erbjuder också möjligheten att designa sin sitt eget motiv vid beställningar av 100 masker eller fler.

För oss är det viktigt att kunden får en mask som är såväl snygg som bekväm, då vi är övertygade om att det bidrar till att maskerna används i större utsträckning.

 

Material

Alla våra masker är gjorda i Coolmax (100% Polyester). Coolmax-fibrerna är lätta att andas igenom samtidigt som det ger maskerna optimal avdunstning av fukt och därmed snabbtorkning.

 

Filterficka

På maskens insida finns en filterficka i nätmaterial. Filterfickan är öppen från båda sidor för att enkelt kunna sätta och ta ut filter efter användning. Vi erbjuder engångsfilter av standard FFP1 separat.

 

Filterficka

Passform

Då alla människor har olika form och storlek på sina huvuden är det viktigt att masken är justerbar för att passa just dig. DinAnsiktsmask erbjuder 6 olika storlekar. Dessutom är öronöglorna i elastiska band som även går att justera för att anpassa storleken ytterligare.

Passform

Filter

Nanofilter

Våra nanofilter är effektivt filter mot bakterier och virus.

Filtret är tillverkat i nanotextilmaterial med fibrer som är mindre än 0.1 μm, vilket ger en filtreringsförmåga på 99,9%. En luftgen- omsläpplighet på 200L/m2/s gör andningen enkel. Produk- ten tillverkas i Tjeckien.

Testning och certifiering

  • Filtreringseffektivitet virus >99,9% (ASTM F2101) (Nelson Labs, USA)
  • Filtreringseffektivitet bakterier 99.9% (ASTM F2101- 19, EN 14683:2019) (Nelson Labs, USA)
  • Filtreringseffektivitet latexpartiklar 99,79% (ASTM F2299) (Nelson Labs, USA)
  • Tryckskillnad 53-60 Pa/cm2 (ASTM F2101-19, EN 14683:2019) (Nelson Labs, USA)
  • CE-märkta

Nanofilter

Meltblown Filter

För ett ökat skydd erbjuder vi meltblown filter som placeras i maskens filterficka.

Filtren är utvecklade av Technical University of Liberec och certifierade av Tjeckiens motsvarighet till arbetsmiljöverket. De är tillverkade i 100% polypropen och är elektrostatiskt laddade för att fånga viruspartiklar. Våra Meltblown-filter fångar upp 81% av alla viruspartiklar och. Filtret ger ett skydd mot virus, bakterier, fukt och svamp.

Filtren är av engångskaraktär och rekommenderad användning är 6-8h per filter.

Meltblown-filter

Kontakta oss

Har du några frågor?  Skicka in din fråga så hjälper besvarar vi den så snabbt vi kan.